Ons aanbod

We koesteren onze voorlezers en hun talent. Daarom wordt er na de selectie flink in u geïnvesteerd. U wordt intensief gecoacht door onze professionals. Zo leert u hoe u uw stem het beste kunt gebruiken, oefent u in ‘a vue’ voorlezen voor de kranten en tijdschriften en leert u omgaan met de opnameapparatuur.

Uiteraard staat u niet alleen als vrijwilliger; naast de 120 medewerkers in Grave en Rijswijk zijn er bij Dedicon nog eens 200 andere vrijwilligers actief. De onderlinge contacten zijn altijd gezellig en ongedwongen.

Vrijwilligers rijswijk

Als u bij Stichting Dedicon als vrijwilliger aan de slag gaat, vergoeden wij de reële reiskosten van openbaar vervoer of een kilometervergoeding voor de auto of fiets. Daarnaast is Dedicon WA-verzekerd en heeft voor zijn vrijwilligers een ongevallenverzekering afgesloten. U bent daarmee op weg van en naar de studio en tijdens het verblijf in de studio verzekerd tegen mogelijke ongevallen.

Bovenal krijgt u bij ons de kans om via uw hobby of interesse, de wereld van iemand met een leesbeperking een stukje mooier te maken.