Kranten en tijdschriften voorlezen

In de 10 studio’s in Grave worden wekelijks tientallen kranten en tijdschriften ingesproken. De abonnees ontvangen de gesproken tijdschriften met dezelfde frequentie als u en ik de gedrukte versie ontvangen. De gesproken kranten verschijnen echter één keer per week. Dat betekent dus een zeer dynamische werkomgeving waar we elke week opnieuw er aan werken om alle edities op tijd af te ronden.

Ook hier is er een grote diversiteit aan titels. Van de Libelle, de Volkskrant en de Voetbal International tot aan Bloem en Plant en Elsevier. Het lezen van kranten en tijdschriften gebeurt altijd ‘a vue’, wat wil zeggen dat je pas in de studio de tekst te zien krijgt. Logisch, want een wekelijkse uitgave als de Elsevier is er nu eenmaal niet een week van tevoren. Een mooie uitdaging voor onze voorlezers dus!

De kranten en tijdschriften worden in Grave alleen overdag ingesproken om te zorgen dat de abonnees de volgende dag hun gewenste titel ontvangen. Bent u alleen in de avonduren of op zaterdagochtend beschikbaar? Dan bent u van harte welkom in Grave om romans voor te lezen.