Boeken voorlezen

Per jaar lezen we in Rijswijk en Grave ongeveer 1.300 boeken voor en ruim 1.000 school- en studieboeken. Geen kleine klus! We hebben daarvoor 26 professionele studio’s ingericht waar u uw voorleestalenten kunt laten schitteren. Het boek dat u gaat voorlezen krijgt u altijd mee naar huis ter voorbereiding. Zo komt u elke week beslagen ten ijs.

De romans en informatieve boeken variëren van de bestsellers, fantasy en literaire romans die ook in de boekhandels en openbare bibliotheken te vinden zijn tot informatieve titels zoals biografieën, filosofische werken en essays.

Rijswijk
Voor onze locatie in Rijswijk zijn we op zoek naar mensen die naast fictie, non-fictie ook school- en studieboeken willen voorlezen. Ieder boek vraagt om speciale vaardigheden. Zo maken we gesproken leesboekjes voor het basisonderwijs, maar ook geschiedenis- en wiskundeboeken voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. En wat te denken van de nieuwste boeken van Nicci French of het Boekenweekgeschenk van Herman Koch. Helpt u mee om mensen met een leesbeperking een succesvolle onderwijscarrière te bezorgen of te laten genieten van een mooi luisterboek?

Grave
In Grave worden ’s avonds en op zaterdagochtend romans voorgelezen. Hebt u ’s avonds of op zaterdag wat tijd over? U helpt ons enorm door 2 uur te komen voorlezen. Hoe meer voorlezers, hoe meer titels we in gesproken vorm beschikbaar kunnen maken voor mensen met een leesbeperking!