Voorlezen

Als vrijwillige voorlezer bij Dedicon gaat u aan de slag in onze professionele opnamestudio’s in Rijswijk (bij Den Haag) of Grave (onder Nijmegen). Het voorlezen gebeurt zowel overdag, als ’s avonds en op zaterdag. Op de twee studiolocaties worden verschillende producten gemaakt.

  • Rijswijk: romans en school- en studieboeken. We zijn op zoek naar voorlezers die het leuk vinden zowel studieboeken als romans in te lezen. De studio’s zijn van vroeg tot laat geopend. U bent altijd van harte welkom maar bent u een vroege vogel of een avondmens, reageer dan zeker!
  • Grave: overdag worden kranten en tijdschriften voorgelezen. Romans worden ’s avonds en op zaterdagochtend ingesproken.

 

Vrijwilligers

Na een gedegen opleiding gaat u zelfstandig in een studio een boek, krant of tijdschrift voorlezen. U staat er echter niet alleen voor! Zo krijgt u begeleiding van onze stemcoaches, bij wie u ook altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. U zult met hen, zeker in het begin, regelmatig een gesprekje hebben om te evalueren hoe het gaat.