Doe hier de stemtest

Hieronder vindt u de tekst om in te spreken voor de online stemtest. Print de tekst uit en bereid hem eventueel voor. Lees hem voor zoals u denkt dat het zou moeten klinken. En …. heb vooral veel plezier!

Download hier de tekst voor de online stemtest

Bent u er klaar voor? Druk dan op de rode knop om de tekst in te spreken. U hebt hier een desktop of laptop met een (ingebouwde) microfoon voor nodig. Zorg dat een externe microfoon goed is aangesloten (zorg voor voldoende volume en zo min mogelijk ruis/kraak/vervorming). Het kan zijn dat uw browser om toegang tot uw microfoon vraagt. Klik dan op ‘toestaan’.

  • Start de opname door op de ronde, rode knop te klikken.
  • U kunt tussentijds pauzeren (klik op de kleine knop; klik nogmaals om door te gaan).
  • Ook kunt u de opname even checken of opnieuw doen door op de grote knop te klikken en eventueel vervolgens op ‘Opnieuw’ te drukken.
  • Bent u klaar en tevreden met uw opname? Klik dan op de grote knop en daarna op ‘Bewaar’.
    Bewaren opname_v2


Hebt u op ‘Bewaar’ geklikt om uw opname op te slaan? Vul daarna hieronder uw contactgegevens in.

Velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Opnamebestand (Wordt aangevuld als u uw opname heeft bewaard.)

Naam*

E-mail*

Straat en nr.*

Postcode en plaats*

Telefoon*

Voorkeur locatie/lectuursoort*

Enige kennis van uw achtergrond en deskundigheden maakt het beeld dat we van u krijgen tijdens het beluisteren van uw stemtest completer.
Geef hieronder beknopt aan wat uw opleiding is geweest, uw huidige of vroegere beroep en eventueel de specifieke vakkennis waarover u beschikt. Ook horen we graag uw motivatie om bij Dedicon te gaan lezen.*

Hoe bent u op deze website geattendeerd?

Gelieve dit veld leeg te laten.

Anders, namelijk (bv. via werkgever)

Hebt u geen computer met microfoon ter beschikking? Neem dan contact op met stemtestgrave@dedicon.nl of stemtestrijswijk@dedicon.nl (afhankelijk van uw voorkeurslocatie en lectuursoort die u zou willen voorlezen).

Wij horen graag van u!